U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SEO-webteksten voor ondernemers

Wat zijn de woorden die bij uw onderneming passen? Waarin zit 'm het unieke van uw concept? Wat wilt u uitstralen en wie wilt u bereiken? Aan de hand van een kort interview schrijf ik zoekmachinevriendelijke(SEO) webteksten met uw woorden als uitgangspunt. 

SEO-webteksten zorgen ervoor dat u gemakkelijker gevonden wordt op internet. U komt hoger in de zoekmachines. Uitgangspunt zijn de zoekwoorden (en zoekzinnen) die mogelijke klanten intypen in Google, op zoek naar een bedrijf als het uwe. Deze relevante zoekwoorden geven we een strategische plek op uw website.

Uw website als visitekaartje

Zoekwoorden dus! Maar zo'n een verzameling keywords alleen maakt nog geen tekst! En aantrekkelijke teksten zijn nou juist een onmisbaar onderdeel van uw website: uw visitekaartje! 

Evenwicht tussen tekst en zoekwoorden!

Daarom zorg ik als tekstschrijver altijd voor evenwicht tussen tekst en de broodnodige zoekwoorden. Daarbij kies ik de unieke toon die past bij uw onderneming. In heldere stijl, prettig om te lezen én activerend. Webteksten dus die ervoor zorgen dat bezoekers van uw site contact met u opnemen, een offerte aanvragen of uw product bestellen.

Lees hier meer over mijn werkwijze>

Of bekijk voorbeelden van door mij geschreven webteksten: